Регистриран на: Чет Май 19, 2005 11:00 pm Мнения: 2422 Местоположение: ямбол
|
Обичта на майкатаЖанр: Драма, Семеен Режисьор: M.A. Thirumugham Актьори: Hema Malini ... Nimmi Om Prakash ... Gopaldas (Nimmi's dad) Paintal ... Vijay's employee Brahmachari ... Vijay's employee Devar rest of cast listed alphabetically: Dharmendra ... Vijay Rajan Haksar ... Ranjit, Vijay's employee Padma Khanna ... Balraj's assistant / Fake Nimmi Shashi Kiran ... Lallu Ranjeet ... Balraj Nirupa Roy ... Vijay's mom IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0276309/ Държава: India Година: 1976 Времетраене: 02:18:15 Аудио: Хинди Субтитри: Български
Хобито на Виджай е ловът на диви животни.Един ден той залавя едно малко слонче и го разделя от неговата майка.Майката на самия Виджай моли сина си да пусне слончето като се опитва да го убеди,че това е греховно.На същото мнение е и приятелката на Виджай.Но той е непоколебим в решението си да задържи слончето.Докато един ден разярената слоница не напада нивите и жилищата в селото и стъпква до смърт майката на Виджай.В последния си час тя отново моли своя син да събере майката с нейната рожба...
Една от класиките на индийското кино... Релийза е DVDRip и е с бг.субтитри...+++ бонус саунтрака на филма... Филма качвам по заявка... Препоръчвам гo на всички и приятно гледане ви желая аз creazy_mi 
 Моля, след като свалите филма, продължете да сийдвате колкото се може по-дълго... Нека и хората след Вас имат възможност да го свалят и гледат...  
_________________ DC++ User :creazy_mi Skype User : creazy_mi
|
|